Dagboek

Lief, lief dagboek #121

Vandaag kunnen jullie weer lezen over mijn afgelopen week. Het was weer een week vol interessante afspraken, een vervelend griepje dat het hele gezin leek rond te gaan en een bijzonder nieuwtje binnen de familie!

Maandag
Op maandag kon ik niet helemaal mijn draai vinden. De kinderen sliepen lekker door tot een uurtje of zeven maar ik was al lang daarvoor klaarwakker. Ik werd midden in de nacht wakker van een helse hoofdpijn die maar niet weg wilde trekken. Nadat ik Storm had afgezet op school besloot ik met Vlinder langs de kinderboerderij te gaan vlakbij ons huis, in de hoop dat frisse lucht me goed zou doen. Marijn kwam langs voor de lunch en samen hebben we plannen gemaakt voor een weekendje weg. Dit proberen we eens in het half jaar te plannen. Een weekend zonder onze mannen en kinderen en puur even bijkomen. Er is een nieuwe spa geopend niet ver hiervandaan en ik kijk er nu al naar uit om daar met haar naartoe te gaan!

Dinsdag
Vandaag was het weer papa-dag en had ik twee zakelijke afspraken op het programma staan. Een tijd geleden vertelde ik jullie al over een leuke samenwerking met Prenatal, die nu steeds meer vorm begint te krijgen! Ik kan nog niet al te veel verklappen, maar ik ben super enthousiast. Hopelijk kan ik jullie snel meer vertellen. In de middag was het tijd voor mijn driemaandelijkse afspraak bij de boekhouder. Altijd fijn om dat weer op orde te hebben.

Woensdag
Met Vlinder ging ik vandaag naar het consultatiebureau. Ook al was het een gewone controle, merkte ik gister al dat Vlinder niet helemaal lekker was. Ze had toen nog geen koorts, maar bij de consultatiearts kwamen we erachter dat haar temperatuur toch gestegen was. Verder was alles in orde. Eenmaal thuis heb ik haar maar lekker verwend met een dagje Disney films kijken en lekker helemaal niets hoeven.

Donderdag
Oh nee, slecht nieuws! De twee mannen des huize zijn ook bezweken aan het koortsvirus. En ik loop ook al dagen rond met hoofdpijn. Maar goed, als het je gezin betreft dan moet je maar sterk zijn he. Ik geloof echt dat vrouwen vanuit de evolutie iets hebben meegekregen dat hen sterker maakt dan het mannelijk geslacht. Dit allemaal om hun kinderen te kunnen beschermen. Eigenlijk wel iets moois als je er zo bij stilstaat. Vandaag is geen van allen het huis uitgekomen en hebben we allemaal lekker kunnen bijkomen.
Vrijdag
Vandaag is alles weer in het oude ritme. Al vergiste ik me vandaag tot twee keer toe in welke dag van de week het is. Een beetje in de war door gisteren denk ik… Ik heb lekker kunnen werken aan twee nieuwe artikelen die aankomende week op de blog online komen. Mijn zus Myrthe en haar man Tom zouden eigenlijk komen eten, maar na onderling overleg hebben we het toch verplaatst naar zondag.

Zaterdag
Chris ging vandaag een dagje op pad met zijn voetbalvrienden en ik vermaakte me prima met de kids. Het was lekker weer en we hebben vrijwel de hele ochtend in de speeltuin doorgebracht. In de middag moesten de wekelijkse boodschapjes gedaan worden.

Zondag
’s Ochtends heb ik lekker wat wasjes kunnen draaien en het huis van kant gemaakt. Met Chris heb ik daarna de hele middag gekokkereld, iets wat we al heel lang niet meer samen hadden gedaan. En wat een lol we erin hadden, zeg! Ik vind het fijn om wanneer ik bezoek ontvang, ik niet de hele avond nog in de keuken hoef te hangen om het eten te bereiden. Als alles al voorbereid is hoeft het alleen nog maar afgebakken te worden en kan ik lekker borrelen met het bezoek, wel zo gezellig. Totaal onverwachts kwamen Myrthe en Tom met het nieuws dat ze in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje! Ik kon het echt niet geloven toen ik het hoorde en ben echt ontzettend blij voor ze. Ik vind het stiekem ook wel heel leuk dat onze kinderen dan maar uiterlijk een paar jaar van elkaar zullen schelen. Ik ben er nog steeds een beetje ondersteboven van nu ik dit schrijf.

Rest mij niets om jullie een heel fijn begin van de week toe te wensen! Tot de volgende wekelijkse dagboekupdate!