Kleine Giraf

Zacht en gezond voor baby's huidje

Sophie de Giraf is sinds 1961 razend populair in Frankrijk. Duurzaam gemaakt van 100% natuurlijk rubber en verf. En nog steeds is het een hip en trendy speeltje. Zelfs zo’n must have dat ze regelmatig wordt gespot in de armen van Hollywoodsterren in spé.

 

Het producten van de Kleine Giraf bevatten geen BPA, PVC en Phthalates of andere schadelijke stoffen en zijn veilig voor baby’s, dreumesen en peuters. Zoals de duurzaam geproduceerde spenen. Door de vorm en het natuurlijk rubber zijn de spenen hygiënisch en comfortabel. Of de roestvrij stalen Pura flessen, oersterk en stoer! De Lulujo babydoeken van organisch katoen zijn lekker zacht en comfortabel voor je kleintje.

 

De Sophie de Giraf verzorgingslijn bevat verantwoorde organische ingrediënten: shea boter, jojoba olie en kruiden. Het is ECOCERT gecertificeerd en geschikt voor kinderen met een gevoelige huid. Er is een reinigende badschuim en shampoo, een beschermende crème en een hydraterende olie of bodylotion. Kortom een heerlijke verzorgingslijn voor jouw kleine wonder.

 

 

Sophie de Giraf_Butterfly Natursutten Sophie de Giraf_Natursutten speenkoord_Eloise Sophie de Giraf_bubble bath-hair & body wash kleinegiraf_puraflessen.nl speenfles kiki groot Onze SuusSophie de Giraf_Lulujo Swaddle_Janimals Sophie de Giraf_Zoocchini ondergoed_meisje girafkopie Sophie de Giraf_Zoochini_Badcape_Leeuw  kleinegiraf_pacapodtas_Feeder pod flame inner Onze Suus

 

Waarom past Kleine Giraf bij Onze Suus?

Alle producten van de kleine Giraf zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Daarnaast letten ze op eerlijke werkomstandigheden en duurzame productieprocessen. Kleine Giraf laat zien dan hip en verantwoord hand in hand gaan.

 

Kleine Giraf is ook te vinden op Social Media:
Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.