Kleine Giraf

Fair en handgemaakt speelgoed voor hippe baby's

Handgemaakt speelgoed van natuurlijk materiaal

Sophie de Giraf is sinds 1961 razend populair in Frankrijk en nog steeds is het een hip en trendy speeltje.  Zelfs zo’n must have dat ze regelmatig wordt gespot in de armen van Hollywoodsterren in spé. Handgemaakt van 100% natuurlijk rubber en verf. Het speelgoed van de Kleine Giraf bevat geen BPA, PVC en Phthalates of andere schadelijke stoffen en is daarom veilig voor baby’s, dreumesen en peuters. Laat je kroost lekker spetteren in bad, rammelen of gymen met Sophie en haar vriendjes Chan, Pie & Gnon.

 

Fair trade knuffels 

Naast Sophie heeft Kleine Giraf ook fair trade gehaakte knuffels van Pebble. De vrolijke slofjes, mutsjes en knuffeldoekjes zijn handgemaakt door vrouwen in Bangladesh. Door dit project krijgen vrouwen in de plattelandsgebieden een kans voor een beter leven. Ze doen veilig werk en krijgen eerlijk loon. Voor alle kinderen deze van vrouwen wordt gratis kinderopvang en onderwijs ter beschikking gesteld.

 

 

Kleine Giraf_ Sophie de Giraf_babyspeelgoed Kleine Giraf_Sophie de Giraf rammelaar-bijtring Kleine Giraf_knuffels-konijn Kleine Giraf_Magische Speelboom Kleine Giraf_Badcape_uil Kleine Giraf_pebble_knuffels gehaakt Kleine Giraf_Squiz beestenkoppen Kleine-Giraf_Pura-drinkflessen-en-bekers.

 

Waarom past Kleine Giraf bij Onze Suus?

Wij zijn een groot voorstander van educatief speelgoed omdat het de ontwikkeling van je kindje stimuleert. De natuurlijke materialen die Kleine Giraf gebruikt zijn veilig en verantwoord. Daarnaast letten ze op eerlijke werkomstandigheden en duurzame productieprocessen.

 

Kleine Giraf is ook te vinden op Social Media:
Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.