watMooi

Mooie mode voor mooie mensen

Over smaak valt niet te twisten. Iedereen heeft een andere interpretatie bij mooie mode. Over één ding is men het vaak wel eens: schadelijke stoffen en slechte arbeidsomstandigheden horen niet bij mooie kleding.

 

Goed verhaal

Soms kun je niet achterhalen waar en hoe jouw gave jurk, hippe broek of stoere trui is gefabriceerd. Bij de shop van Joke Bom kun je er 100% op vertrouwen dat je kleding op een eerlijke manier is gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. watMooi is de grootste online winkel in Nederland op het gebied van duurzame mode. Door deze kleding en accessoires te dragen wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.

 

Vooruitstrevend

Joke kiest voor ontwerpers die draagbare en stijlvolle mode maken. Mode voor zelfbewuste vrouwen die er verzorgd uitzien en willen bijdragen aan een betere wereld. Helemaal fijn is de gratis verzending binnen Nederland. Shop wanneer het jou uitkomt en pas de kleding in je eigen omgeving. Puur gemak voor ons als drukbezette, multitaskende vrouwen!

 

 

 

Wat Mooi_bs-shawl_multi Wat Mooi_EN0A7894-jurk Wat Mooi_JANZ_ARMEDANGELS Wat Mooi_MUD_Jeans_girl Wat Mooi_KIA5161 Wat Mooi_Back-Page Wat Mooi_DMHinth Wat Mooi_The Ohm Collection Deo Dorants

 

 

 

Waarom past wat Mooi bij Onze Suus?

Onze Suus houdt van mensen die vol overtuiging een bijdrage leveren aan een mooiere wereld. Zo iemand is Joke. Zij zoekt als sinds 2006 de mooiste duurzame mode bij elkaar. Met veel liefde en geduld stelt ze de collectie samen en kijkt kritisch naar herkomst, materialen en ontwerpen. Bovendien begrijpt watMooi dat Nederlandse zelfbewuste vrouwen behoefte hebben aan gemak en persoonlijke service.

 

Wat Mooi is ook te vinden op social media:

Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram

 

 

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.