Lotika

Fair trade lifestyle

Felgekleurde eco sneakers, daar wordt Onze Suus blij van. In haar kast staan een paar rode maar die passen niet bij elke outfit. Dankzij Lotika kan ze haar collectie uitbreiden met sneakers van Ethletic . Gemaakt van fair trade katoen en FSC gecertificeerd rubber!

 

In de vrolijke shop van Jeannine Mathy vind je ook gave slippers, trendy ondergoed van Pants to Poverty, fijne sokken van Braintree en Thokk Thokk en sportieve hoodies van Ethletic streetwair. Alles fair trade gemaakt en meestal voorzien van Max Havelaar keurmerk. Eerlijke handel is voor Jeannine vanzelfsprekend omdat ze het belangrijk vindt dat haar producenten een menswaardig bestaan opbouwen.

 

En o ja, Lotika verkoopt ook duurzame condooms. Driedubbel verantwoord: safe seks, een faire betaling aan de rubberplanters en zorgzaam voor het milieu. Heel verantwoord en veilig, alhoewel…… Aroma Passion klinkt best spannend.

 

lotika_herenshirt Onze Suus Lotika_Athletic schoenen lotika_jongens ondergoed Onze Suus Lotika_ondergoed Lotika_Fair Hoodies_Raphael_coral blue achtergrond Lotika_Aggie bamboe teal dots Lotika_Bio shirt Goldenbirds Lotika_Athletic damesschoenen

 

Waarom past Lotika bij Onze Suus?

Lotika heeft een compleet en verrassend assortiment fair trade producten in mode sport en verzorging. Het aanbod is met zorg is uitgezocht door Jeannine. Zij heeft zelf ervaren dat duurzame handel een verschil kan maken voor mensen in de Derde Wereld. Haar missie is om mensen een kans te geven om aan armoede te ontsnappen. Onze Suus steunt deze missie van harte.

 

Lotika is ook te vinden op social media:

FacebookTwitter en Google+

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.