Gaaf kleding

Verassende fair trade kleding

Femia Huisman van Gaaf Kleding heeft een passie voor fair trade kleding. Ze is overtuigd dat we mensen in lageloonlanden een kans op een beter leven geven door een eerlijke handel.

 

Revolutie in schoonheid

Vanuit deze overtuiging en de interesse in mooie kleding is ze gestart met Gaaf Kleding. Gaaf in de zin van ‘heel mooi’ maar ook in de betekenis van ‘onbeschadigd’. Daarom verkoopt ze fair trade kleding van merken die eerlijk en ecologisch verantwoord produceren. Zoals Armed Angels, Komodo, Caro e, Lana, Mandala, People Tree, Re-Bello, Studio Jux, MissGreen en Päälä. Prachtige kleding die je met trots kan dragen!

 

Onbeschadigd

Neem ook een kijkje bij de accessoires want Gaaf kleding heeft geweldige tassen van A code of Origin, stoere houten horloges van WeWood en frèle sieraden. Uniek, handgemaakt en/of van natuurlijke materialen. Mens en natuur worden zo mijn mogelijk belast bij de productie van haar prachtige collectie kleding en accessoires.

 

Gaaf-kleding_aqua-birds-white Gaaf kleding_zomermeisje-shirt Gaaf kleding_polqua-india-ink-grey Gaaf kleding_lena-tuinbroek Gaaf kleding_yara-maxi-jurk Gaaf kleding_selena-rok-lichtblauw Gaaf kleding_angelina-maxirok Gaaf kleding_gathered-tie-jurk

 

Waarom past Gaaf Kleding bij Onze Suus?

Stijlvolle trendy kleding die eerlijk en verantwoord wordt gemaakt mag bij iedereen in de kast hangen. Onze Suus bewondert de passie van Femia voor fair trade kleding en haar neus voor mooi, hip en verrassend gave items.

 

Gaaf Kleding is ook te vinden op social media:

Facebook en Twitter

Share Button

Éen reactie

  1. Lisette Kleiweg zegt:

    Stijlvolle, comfortabele en mooie kleding met een blijvend goed gevoel, mooier wordt het niet !

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.