Prijsvraag Bubblelab zeepbellen set

Loopt tot 1 oktober 2016

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans
op een Bubblelab zeepbellen set!

Onze Suus mag namens OpzijnPlek 3x een Bubblelab zeepbellenset weggeven.

De winkelwaarde is € 10,95

 

Opzijnplek Prijsvraag_Onze Suus_BubbleLab bellen blazen Opzijnplek Prijsvraag_Onze Suus_BubbleLab bellen blazen

 

Meterslange zeepbellen maken en daarvoor in de keuken je eigen sop brouwen?
Met BubbleLab ben je verzekerd van een feestje en veel publiek, want dat stroomt vanzelf toe als jij gaat toveren met jouw gigantische zeepbellen.

 

Opzijnplek Prijsvraag_Onze Suus_BubbleLab zeepbellen

 

Brouw zelf 5 liter eigen sop, waar je zo ongeveer 5 uur mee kunt spelen. Vul je bakje met Bubblesop en experimenteer er maar op los. Op de website van BubbleLab zul je in de komende tijd flink wat proefjes en tips ontdekken.

 

 

Fonkelende bellen die kleurrijk uiteenspatten zijn nu voor jou bereikbaar. Je kunt ze maken  in de tuin of speeltuin, op het strand, in de wei, op vakantie, tijdens elk feest dat je maar kunt bedenken, op de kinderopvang of BSO, op school, je schoolreisje, je kinderfeestje, je partijtje, op een bruiloft, zelfs tussen de koeien, maar ook bij een begrafenis of crematie kun je via de bellen op jouw manier afscheid nemen.

 

 

Uit de koker komen een stel stokken gerold en een touwtje en 2 buisjes poeder met een handleiding. Wil je met meer kinderen spelen? Maak dan  eenvoudig je eigen stokken. Gebruik bamboestokken of oude pollepels, een oude hengel, zoek een stok in het bos en bewerk hem met je zakmes, of maak het van rondhout! Bind een touwtje tussen de stokken en klaar!

 

 

Wil jij een zeepbellen set winnen?

Doe mee aan de prijsvraag!

 

 

Kijk op de website van OpzijnPlek en geef antwoord op de volgende vragen:

  • Welk speelgoed uit de categorie ‘buiten spelen’ in de webshop van Op zijn Plek zou jij graag aan je kind willen geven?
  • Waarom heb je voor dit speelgoed gekozen?

 

 

Deelnemen is niet meer mogelijk.

Kijk hier voor andere leuke prijsvragen.

 

Share Button