Karin

Karin bij bomen onze SuusDe ideale baan

Een online magazine starten samen met 2 oud collega’s, vanuit huis gaan werken waardoor ik altijd thuis ben als mijn kinderen uit school komen. Niet elke dag aansluiten op een drukke snelweg in de hoop nog op tijd op mijn werk te komen. Toch collega’s hebben waarmee ik, met een kop thee, om de zoveel tijd aan de keukentafel schuif voor een zakelijke bespreking. Mijn marketing en communicatie kennis en grafische achtergrond inzetten om iets moois te maken. Dat is de ideale baan. Ik geniet volop van deze manier van werken.

 

Over bewust leven

Een online magazine starten over bewust leven. Past dat wel bij mij?

Bewust leven. Doe ik dat wel? Om me heen zie ik mensen die naar mijn idee écht bewust leven. Alleen biologisch eten. Vegetarisch zijn, geen suiker eten. Bezig zijn met E-nummers. Dat doe ik allemaal niet.

 

Leef ik dan wel bewust?

Ik scheid heel bewust al mijn afval. We hebben er zelfs rekening mee gehouden toen we onze keuken gingen vernieuwen. Mijn vaatwasser, wasmachine en droger gaan bewust pas na negen uur ’s avonds aan. We hebben een thermostaat op onze verwarming die vanzelf aan en uit gaat, bij het kopen van kleding kijk ik of deze biologisch zijn en we eten niet elke dag vlees. (De carnivoren in huis moesten daar wel aan wennen). Mijn voorkeur gaat uit naar producten zonder kleur en conserveringsmiddelen. En ik kies regelmatig voor fair-trade producten. Ik rijd in een kleine zuinige auto. Dus ja, ik leef ook bewust maar dan op mijn manier.

Ik sta anders in het leven dan Benita en Loes. Toch klikt het tussen ons. Grappig eigenlijk dat we door onze verschillen elkaar juist zo goed aanvullen.

 

Inspiratie

Met onze Suus hoop ik een super leuk online magazine te maken en onze lezers te inspireren. Door mijn collega’s en alle leuke shops, sites, pinterest afbeeldingen, social media en iedereen die we de afgelopen tijd hebben leren kennen ben ík al behoorlijk geïnspireerd. Er is zoveel moois te zien en te koop. Dat wil ik met iedereen delen.

 

Over mij

Je wilt natuurlijk meer over mij weten. Ik woon inmiddels 25 jaar in een woonwijk in een klein boeren dorp vlak bij de Efteling. Inmiddels ben ik 15 jaar getrouwd en we hebben 3 kinderen. Twee jongens van 14 en 11 jaar en een meisje van 6 jaar.

Ik hou van schilderen, fotograferen, kunst, katten en de kleur rood. Ook Social Media als Facebook, Twitter en Pinterest vind ik ontzettend leuk.

 

Share Button