Over Onze Suus

Onze Suus is een gratis online magazine over natuurlijk, gezond en eerlijk leven.

 

Wie is Onze Suus

Onze Suus is een avatar. Zij is de representatie van een persoon van vlees en bloed in de virtuele wereld. Suus staat model voor onze lezers.

Ze loopt op hoge hakken en kan breien. Ze houdt van de natuur en tradities. Ze kookt gezond en geniet af en toe van een vette snack of suikerbom. Ze ziet kansen, is positief en nieuwsgierig. Onze Suus is een vriendin die je vertelt wat ze heeft gezien, gevonden of meegemaakt.

 

Waarom dit online magazine

Onze Suus brengt initiatieven op het gebied van eerlijk, gezond en duurzaam onder de aandacht. Ze vertelt het verhaal achter een product. Waar is het van gemaakt, door wie en waar komt het vandaan? Want het shopt leuker als je weet dat jouw aankoop is gemaakt met respect voor mens, dier en milieu.

 

Wat doet Onze Suus

  • Ze vertelt en deelt verhalen. Geschreven door verschillende bloggers met uiteenlopende interesses. Wat hen samenbindt is aandacht voor gezondheid, natuurlijk leven en opvoeden, zelf maken, hergebruik met een snufje positief idealisme.
  • Ze verzamelt leuke en bijzondere shops. In de shopgids vind je o.a. duurzame kleding, fairtrade (woon)accessoires, handgemaakt speelgoed, natuurlijke huidverzorging, biologische voeding en unieke cadeaus.
  • Met het online magazine laat ze zien wat er te koop is en ook waar het te koop is of hoe je het zelf kunt maken. Makkelijk toch?

 

Wie zit er achter onze Suus

Wij, Karin en Benita, zijn moeders met een schat aan ervaring in (online)marketing, communicatie, sales, inkoop en bedrijfsvoering. Met deze rugzak aan kennis en onze interesse in bewust leven zijn we er van overtuigd dat we veel kunnen betekenen voor webshops, websites en consumenten die het belang zien van een bewust leven.

 

 Karin en Benita Onze Suus

Fotografie: Harrie Spapens

 

Wat doen we nog meer?

Onze Suus is ook heel actief op Twitter, Facebook, Google+, Instagram en Pinterest. We houden je heel graag op de hoogte met onze nieuwsbrief.

 

Daarnaast helpen we verantwoorde ondernemers om zich te professionaliseren op het gebied van zichtbaarheid, storytelling, presentatie, usability en conversie.

 

Aan het eind van elk kalenderjaar gaat een deel van onze opbrengst naar een goed doel. Onze lezers beslissen naar welk goed doel we een bedrag overmaken.

 

Share Button