Onze Suus stopt!

Onze Suus stopt met het vertellen van wat ze heeft gevonden, gezien en meegemaakt. Vind ze eerlijk en natuurlijk leven niet belangrijk meer? Juist wel! Door alle inspirerende initiatieven en bijzondere verhalen is ze er nog meer van overtuigd geraakt hoe waardevol bewust leven is. Daarom blijft ze ook nog even online maar ze maakt geen nieuw magazine meer. Ze schrijft en deelt geen blog, laat geen nieuwe shops meer zien en is niet langer actief op social media.

 

Onze Suus_Benita en Karin

 

Wij, Karin en Benita, hebben de afgelopen vier jaar met ontzettend veel plezier het magazine Onze Suus gemaakt. Vele uren hebben we eraan besteed. Met hart en ziel er aan gewerkt. We genoten van de leuke reacties, van het ‘wauw’ gevoel als we een gaaf product mochten promoten en van de ontmoetingen met bijzondere ondernemers en enthousiaste lezers op markten en beurzen. Wat is er nu mooier dan boeiende, inspirerende verhalen schrijven en prachtige, verantwoorde producten laten zien?

 

Toch stopt Onze Suus. Ons leven is veranderd. We hebben minder tijd en energie voor Suus. Karin heeft de kans gepakt om naast Onze Suus aan de slag te gaan bij een zorgaccommodatie voor kinderen met autisme. Benita kreeg een groot cadeau met de geboorte van haar derde zoon. Even hebben we overwogen om een stapje terug te doen maar dat past niet bij ons. We doen het goed of we doen het niet!

 

We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen. Alle gave webshops die we mochten helpen met zichtbaar zijn. Alle trouwe lezers en volgers. Door jullie kwam Onze Suus tot leven en heeft ze vele mensen mogen inspireren. Het was een eer om met jullie te werken, voor jullie te schrijven en ideeën, tips en ervaringen te mogen delen.

 

Blader gerust ons laatste magazine nog even door. Lees alle verhalen die wij of onze gastbloggers hebben geschreven en snuffel op je gemak bij shops die eerlijke, verantwoorde en vooral prachtige producten verkopen. Nu kan het nog!

 

Groeten,

Karin en Benita

Share Button
Tags:
Bekijk meer berichten over: Onze Suus

Ontdek meer

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.