MissBio

Onze Suus blogger miss BioIedereen kent de uitdrukking: ‘Don’t judge a book by its cover’? Ik probeer dat net als iedereen elke dag maar de werkelijkheid is toch anders.

 

Het eerste dat mensen zien zijn vaak de ogen. Daarna komt de huid. Mijn huid was een goede huid tot een jaar of 35. Daarna heb ik jarenlang geworsteld met wat de dermatoloog ‘ouderdomsacne’ noemde. Alles probeerde ik om van de ontstekingen en ontsierende pigmentvlekken en littekens te komen. Ik zat er verschrikkelijk mee. Niet de cover die ik wilde. Totdat ik 4 jaar geleden de oplossing vond in pure plantaardige olie. Van mijn oplossing heb ik inmiddels mijn werk gemaakt.

 

Mijn naam is Asseia, vrouw 42 jaar, bestuurskundige, moeder, gek op bitterballen met champagne (ja topcombi!) en ook aan te spreken met de naam MissBio. Als MissBio adviseer en lever ik biologische huidverzorging aan salons en iedere mister, baby en miss bio die wil overstappen op no nonsense huidverzorging. Op basis van mijn ervaringen en jullie vragen zal ik hier regelmatig een stukje schrijven over de huid en de manier waarop je deze kan verzorgen.

 

Lees hier alle blogs die MissBio heeft geschreven.

 

 

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.