Mirjam

Bloggers_Onze Suus_Mirjam

 

Ouders zoals jij helpen helpen meer aandacht & rust in je gezin te brengen, zodat je meer kunt genieten van je gezin, dat is mijn missie! Mijn naam is Mirjam Hegger (1977) en samen met mijn kleine (Metta, 2009) en grote (Sander) schatten woon ik in Rotterdam.

 

In mijn werk als schoolmaatschappelijk werker op scholen zag ik veel stress bij kinderen en ouders. Ik volgde diverse mindfulness opleidingen en specialiseerde me in mindfulness voor ouders & kinderen. Ik zag, hoorde en ervaarde zelf ook welke enorm positieve effecten het heeft als je meer aandacht en rust in je gezin brengt. En daarvoor hoef je echt geen dagen in lotushouding te zitten of meters boeken te lezen!

 

Ik leer je graag dat aandachtig zijn heel eenvoudig is. Uit ervaring weet ik dat er aan denken om aandachtig te zijn, niet altijd gemakkelijk is. Daarom startte ik voorjaar 2016 Mindful Parents. Om ouders te inspireren meer aandacht & rust in hun gezin te brengen. Ik schrijf blogs, organiseer (online) bijeenkomsten, geef workshops en trainingen. Je bent van harte welkom, graag tot ziens!

 

Kijk voor alle informatie: mindfulparents.nl

 

Lees hier alle blogs die Mirjam heeft geschreven

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.