Anneke

Onze Suus_Bloggers_Anneke

Anneke den Ouden (27)

 

ik ben werkzaam als voedings- en sportcoach bij Physiofit te Hoornaar en begeleid met succes mensen die gezonder, fitter en slanker willen worden en blijven. Veel mensen die sporten hebben als hoofddoel om gewicht te verliezen. Mijn ervaring is dit niet lukt met enkel meer bewegen. Om mijn klanten optimaler te kunnen begeleiden heb ik in 2010 een opleiding gevolgd tot gewichtsconsulent. De opgedane kennis omtrent wat gezonde voeding is, was niet bevredigend.

 

Persoonlijk merkte ik dat het mij erg veel moeite kostte om zelf gewicht te verliezen. Ik had weinig energie en een dag na het sporten had ik verschrikkelijke papbenen. Mijn zoektocht naar gezonde voeding ging verder, ik heb meerdere korte opleidingen en workshops gevolgd en veel onderzoeken gelezen. Met de huidige opgedane kennis heb ik mijn voedingspatroon veranderd met als resultaat; zeven kilo lichter, energiek, sneller herstel na het sporten, betere concentratie en geheugen en centimeters aan buikvet verloren!

 

Mijn eigen ervaring en expertise wil ik graag met jou delen. De recepten zijn deels geïnspireerd en zelf bedacht. Mijn motto is de beste investering die je kan doen is een goede investering in je eigen gezondheid. Raak geïnspireerd en zet een eerste stap naar een gezond en energiek leven!

 

Lees hier alle blogs die Anneke geeft geschreven

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.