Bloggers van onze Suus

Hieronder vind je al onze bloggers. Zij schrijven inspirerende verhalen voor online magazine Onze Suus. Klik op hun naam dan kom je op de persoonlijke pagina waar ze alles over zichzelf vertellen.

 

 

De Groene Vrouw De Groene Vrouw

Nienke Tode-Gottenbos is ‘eigenwijs voedingskundige’ en darmfloratherapeute, en heeft een eigen lijn handgemaakte, 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Via haar blog lees je regelmatig logische en verrassende zaken over voeding & gezondheid.

 

Carola van Bemmelen  Carola van Bemmelen

Carola is Food & Lifestyle coach met een passie voor gezond en gezond (en het liefst veel) eten. Zij bewijst dat het kan! Lekker eten en toch gezond en slank blijven.

 

Bloggers_Onze Suus_Eline Weijers-vierkant Eline

Eline helpt ouders bij de emotionele ontwikkeling van hun kind. In haar blogs geeft ze een verrassend andere blik op het contact dat je met je kind kunt hebben.

 

onze Suus blog Caroline  Caroline

Caroline is dol op vintage. Vindt het leuk om te schrijven en houdt van verse groenten en biologisch vlees. Met drie kinderen is het er gezellig druk in huis.

 

Onze Suus blogger miss Bio  Miss Bio

Asseia alias Miss Bio adviseert salons en consumenten over no-nonsense huidverzorging. Ze schrijft over de huid op basis van haar eigen ervaringen en vragen van lezers.

 

Onze Suus_Bloggers_Anneke_vierkant  Anneke den Ouden

Anneke is voedings- en sportcoach. Ze begeleidt met succes mensen die gezonder, fitter en slanker willen worden. Elke maand deelt Anneke een lekker en gezond recept.

 

Petra van Breda  Petra van Breda

Petra is interieurstylist en geeft creatieve workshops.  Ze deelt alles wat haar inspireert over kleur, DIY, kringloop, groen, hergebruik, papier, zelfmaakideeën en andere praktische woontips

 

Bloggers_Onze Suus_Mirjam Mirjam

Mirjam inspireert ouders om meer aandacht & rust in het gezin te brengen. Ze schrijft blogs, organiseert (online) bijeenkomsten en geeft workshops en trainingen.

 

Marieke van Haarlem Marieke van Haarlem

Marieke is NLP coach voor kinderen die niet lekker in hun vel zitten. In haar blog deelt ze haar ervaring en geeft ze informatie en tips zodat we als ouders en begeleiders een veilige omgeving kunnen creëren.

 

Dianne-blogger van Onze Suus  Dianne

Dianne heeft een passie voor foodfotografie. Ze laat zich inspireren door de rust, ruimte en natuur. Ze deelt haar kijk op de moestuin, fruitbomen, lunchen, picknicken en high tea.

 

Jasmin_Blogger Onze Suus zwart-wit  Jasmin

Jasmin is opgeleid als hormoonfactortrainer, voedingsdeskundige en healthcoach. Ze heeft haar eigen natuurvoedingswinkel, geeft voedingsadvies op maat en organiseert workshops. Door haar passie te volgen wil ze andere mensen inspireren om bewuster te gaan leven!

 

Peter Baak_Bloggers Onze Suus  Peter

Peter is eigenaar van Grab-a-Grape en vertelt het verhaal achter soulvolle biologische wijnen afgewisseld door wijnweetjes en -tips.

 

Michelle Nanninga, Natuurlijk Durven Doen  Michelle

Michelle schrijft over haar ervaring met natuurlijk opvoeden, consuminderen, besparen, gezond en zelfvoorzienend leven

 

Bloggers_Onze Suus_José Huizenga-vierkant  José Huizenga

Met haar blog wil José jou meer inzicht geven in de kledingindustrie en tot nadenken zetten. José is moeder, remedial teacher en mede-eigenaar van het kledingmerk RE-5.

 

Onze Suus_Bloggers_Gerti van Stijn  Gerti van Stijn

Gerti van Stijn runt met haar zus Ellen 3 gites, heeft een “Petite Boutique” en webshop in stoere woontextiel en lifestyle producten met vrouwelijke touch. In haar blog vertelt Gerti over haar leven en werk in Frankrijk.

 

Bloggers Onze Suus_Caroline Middelburg Caroline Middelburg

Caroline houdt van lekker eten, mooi gedekte tafels en van het geven van gezellige etentjes. Met haar recepten en foto’s probeert ze mensen aan het koken te krijgen.

 

Lidewij Disbergen van Fairfeestje  Lidewij 

Lidewij is eigenaar van Fairfeestje.  Ze geeft Do It Yourself tips om je feestje een extra persoonlijk tintje te geven. En maakt daarbij gebruik van gerecycled materiaal of biologische producten.

 

Marijke Bongers blogger Onze Suus vierkant  Marijke 

Marijke is eigenaar van een eco-textiel studio en verkoopt duurzame en milieuvriendelijke handwerkmaterialen. Ze vertelt over de herkomst van dit materiaal en geeft tips voor creatieve en ontspannende projecten.

 

Susanne Groeneveld  Susanne Groeneveld alias SuikerSuus

Susanne Groeneveld (1961) werkt op de redactie van het Eindhovens- en Brabants Dagblad. De hele maand juni at zij geen suiker om te ervaren wat dat met je lichaam doet. Ze schreef daarover een boeiende blog en kreeg veel reacties – zowel positief als negatief.

 

onze Suus Blog Marianne  Marianne

Marianne heeft samen met haar man Sjaak een pluktuin. Ze geeft diverse workshops en werkt met natuurlijke materialen. Ook hebben ze sinds kort een B&B.

 

Shekila  Shekila

Shekila werkt als freelance Eco Fashion styliste en heeft een eigen duurzame kledinglijn van vrouwelijke ecologische jurken. Ze vertelt je alles over duurzame mode.

 

Petra  Petra

Petra is getrouwd en moeder van vier kinderen. In haar blog vertelt ze over haar dromen, wensen, keuzes en dagelijks leven.

 

onze Suus Blog Benita  Benita

Benita is mede eigenaar van onze Suus. Ze probeert op een simpele manier de voetafdruk van haar gezin te verkleinen. Ze eet suikervrij en kookt zonder E-nummers.

 

onze Suus Blog Karin  Karin

Karin is mede eigenaar van onze Suus. Ze houdt van fotografie en kunst. Ze vindt het ontzettend leuk om te zien hoe creatief mensen om kunnen gaan met materialen.