Lezing door Petra van Breda

Tijdens “Onze Suus Inspireert” geeft Petra van Breda een lezing over zichtbaarheid in beeld.

 

Even voorstellen

 

Onze Suus_Lezing_Petra van Breda

Mijn naam is Petra van Breda en ben interieurstylist en blogger. Ik help graag mensen om kleur te brengen en de ruimte in te richten waarin ze leven of werken. Ik denk dat het goed is om aandacht te besteden aan deze ruimte. omdat dit sfeer, rust en inspiratie brengt.

 

 

Naast mijn passie voor interieur werk ik ook in het basisonderwijs. Werken met kinderen houd mij fris, alert en zorgt voor veel vrolijke momenten. Kortom: een leuke combinatie!

 

 

 

 

 

 

 

 

De lezing

Als ik markten of beurzen bezoek, valt me op dat veel webshopwinkeliers het lastig vinden om zich te presenteren. Tijdens mijn lezing geef ik je tips over de inrichting van je stand of kraam en hoe je inspeelt op het koopgedrag van je klant. Hoe prikkel je de zintuigen van je klant en breng je de sfeer van je webshop over op de inrichting van je kraam. En vooral: hoe zorg je dat de klant jouw webshop weer opzoekt én herkent op internet.

 

Meer weten over Petra van Breda? kijk dan eens op haar blog Woonschrift.

 

 

Schrijf je nu in voor Onze Suus Inspireert want vol=vol

 

Logo

 

 

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.