Het bedrijf van Stephan Zeijlemaker

Wat zit er in jouw dekbed? En van welk materiaal is je overtrek, kussen en laken gemaakt? Uit een enquête van Yumeko blijkt dat de meeste mensen geen idee hebben waar ze op en onder slapen. Terwijl we gemiddeld toch zo’n 7 uur per nacht in bed liggen.

 

 

 

Onze Suus_Het bedrijf van Stephan_Yumeko_in gesprek met StephanSsssssslaap

Rob en Stephan sliepen steeds minder goed. Beide hadden een drukke baan die steeds minder voldoening gaf. Vanuit hun overtuiging dat een onderneming duurzaam, sociaal en groen kan zijn is Yumeko ontstaan. Ze willen laten zien dat lekker slapen en baden ook mooi, betaalbaar en eco kan zijn. De producten die ze verkopen zijn duurzaam geproduceerd. Zonder gif, dierenleed en kinderarbeid want dat slaapt een stuk beter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze Suus_Het bedrijf van Stephan_Yumeko_schapen Onze Suus_Het bedrijf van Stephan_Yumeko_katoenveld Onze Suus_Het bedrijf van Stephan_Yumeko_dons

 

 

 

Fluffy, boterzacht en soepel

In 2010 is Yumeko gestart met de verkoop van dekbedden, kussens en bedlinnen. Dat was nog niet zo eenvoudig, want hoe vind je materialen die eerlijk en milieu- en diervriendelijk worden verwerkt? Een lange zoektocht resulteerde uiteindelijk in dons dat niet levend wordt geplukt en 100% biologisch katoen, wol en kapok. En ze zoeken steeds verder naar betere, mooie en duurzame producten zoals dekbedden gevuld met tencel, bedlinnen van flanel en wollen plaids van een yak, alpaca of cashmere geit. Zacht, knisperend en luchtig of juist lekker dik en warm. Heerlijk om in weg te kruipen.

 

Onze Suus_Het bedrijf van Stephan_Yumeko_bio_slapen Onze Suus_Het bedrijf van Stephan_Yumeko_label

 

 

 

Iedereen winst

Yumeko is een Japanse meisjesnaam en betekent droomkind. Rob en Stephan dromen van een internationaal bedrijf met maatschappelijke winst. Een bedrijf wat helemaal oké is en waar iedereen beter van wordt. Jij omdat je comfortabel en gezonder slaapt, de dieren omdat ze goed worden behandeld en de boer omdat hij onder eerlijke omstandigheden kan werken. Niet voor niets is hun missie: change the world sleeping. In het bedgeheimen blog vertellen ze meer over de materialen, producten, processen en missie.

 

Onze Suus_Het bedrijf van Stephan_Yumeko_kussengevecht

 

 

 

Meer informatie vind je op www.Yumeko.nl

 

 

Nog meer bedrijven bekijken?

Share Button
Tags:
Bekijk meer berichten over: Het bedrijf van

Ontdek meer

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.