DIY: Kerstkaarten maken

Steeds minder mensen sturen een traditionele kerstwens per post. Onze Suus vindt dat jammer want niets zo persoonlijk als een zelfgemaakte kaart. Bovendien is het een heerlijk ontspannen bezigheid. Ook leuk om samen met anderen te doen. Plan een avond of ochtend en ga samen met je gezin, vriendinnen of familie aan de slag! Wij hebben 8 inspirerende voorbeelden gevonden. De ontwerpen zijn goed te doen en zien er mooi uit. Wedden dat jouw verstuurde kerstkaarten nog heel lang blijft hangen bij de ontvanger?!

 

Onze Suus DIY_kerstkaart restjes stof rendier Onze Suus DIY_Kerstkaart van touw

Leuke rendierkaartjes. Plak kleine stukjes stof op een kaart en teken er een rendier omheen met een zwarte stift. De kerstboomkaart is eenvoudig te maken met touw en een nietmachine of een naaimachine.

 

Onze-Suus-DIY_kerstkaart-rendieren

Ook deze kerstkaart met rendieren is eenvoudig te maken met vingerverf.

 

Onze Suus DIY_kerstkaart cadeautjes Onze Suus DIY_Kerstkaart kerstboom borduren

Gezellig samen met je kinderen kerstkaarten maken. Niet alle kinderen zijn even handig en creatief. Terwijl jij de wat lastigere cadeautjes kerstkaart maakt, laat je je kind een kerstboom borduren.

 

Onze Suus DIY_kerstkaart sterren, wasknijpers en takjes Onze Suus DIY_knopen kerstkaart

Op een vrij eenvoudige manier krijg je een ontzettend leuk resultaat. Met wat stempels en een kleine wasknijper maar je een kaart met ster en een takje conifeer. Twee witte knopen en een lintje vormen samen een schattige sneeuwpop kerstkaart.

 

Onze Suus DIY_kerstkaarten met ster

Door twee sneetjes in een kaart te maken en er een ster van een ander materiaal tussen te schuiven heb je meteen een leuk effect. Deze sterkaart met kerstgroet kan iedereen waarderen.

Share Button
Tags: , , , , ,
Bekijk meer berichten over: DIY

Ontdek meer

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.